Mindre tømreropgaver i ejendomsservice

Hos Eriksgård Rengøring og Ejendomsservice tilbyder vi udførelse af mindre tømreropgaver, som en integreret del af vores ejendomsservice. Vores tømrer står klar til at varetage alt fra reparationer til mindre installationsopgaver. Vi fokuserer på kvalitetsarbejde, der understøtter den samlede værdi af dine erhvervsejendomme.

Tom Pedersen

    Spar tid med Eriksgårds erhvervsservice

    Vores service med håndtering af tømreropgaver er en integreret del af den erhvervsservice, vi leverer. Med en skræddersyet løsning, der tager højde for erhvervskundens specifikke behov, sørger vi for at din ejendom altid er i den bedst mulige forfatning. Vores fokus ligger på at tilbyde en komplet service, der sikrer at din ejendom er vedligeholdt, fremstår flot og er funktionsdygtig. På den måde kan du fokusere på din kerneforretning med fuld tiltro til, at din ejendom er i de bedste hænder.

    Kvalitetssikring i ejendomsservice

    For os er kvalitetssikring ikke en engangsproces, men en løbende indsats. Vi dokumenterer vores arbejde, og følger op på at tingene virker. Med denne tilgang sikrer vi at du får den bedste løsning inden for udførelse af mindre tømreropgaver i erhvervsservice.

    Alt-i-en, 360 graders service

    Vi gør det enkelt for dig ved at tilbyde en altomfattende servicepakke. Det betyder mindre bøvl med fakturaer fra flere udbydere og en mere strømlinet proces.

    Fast kontaktperson

    Hos Eriksgård vil du altid have en fast kontaktperson, der forstår dine behov og kan træffe beslutninger hurtigt. Dette sikrer, at din ejendom altid er i de bedste hænder.

    Lokal med stærkt netværk i Randers

    Som en lokal virksomhed i Randers, kender vi området og har et stærkt netværk af samarbejdspartnere. Det betyder, at vi hurtigt kan mobilisere de nødvendige ressourcer, uanset hvad dine behov måtte være.

    Det siger vores kunder

    Kundeudtalelser